Després d'uns dies d'incertesa el Llagostera ja sap que aquesta temporada també disputarà, per tercer any consecutiu, els seus partits com a local a l'estadi de Palamós-Costa Brava. Ha estat una pel·lícula amb un guió inesperat des del principi, ja que el club no ?s'esperava que la Federació Espanyola de Futbol els notifiqués que, després del descens de categoria, havien de tornar al Municipal de Llagostera a jugar els seus partits com a local.

El conjunt gironí va haver d'enviar una carta on al·legaven que les mides del camp de Llagostera no eren les adequades per jugar els partits, i fins ahir, van estar a l'espera que la federació els donés el vistiplau per poder jugar, després d'uns dies d'incertesa i de certa inseguretat ja que el paper no arribava a les oficines del club.

La presidenta, Isabel Tarragó, va afirmar que estan «contents» de poder seguir jugant a Palamós així com que «ens esperàvem que no hi hagués cap problema però necessitàvem saber-ho oficialment». De fet, el Llagostera ?sempre ha recalcat que no havien de tenir problemes per seguir jugant al camp palamosí i que es ?tractava d'un simple formulisme després de la pèrdua de la Segona Divisió.

Ara, ja saben oficialment que la lliga la disputaran a Palamós. Una Segona Divisió B que, ahir mateix, havia de saber el calendari de partits per la temporada tot i que finalment, la federació espanyola de futbol no el donarà a conèixer fins demà.

L'actualitat llagosterenca de la setmana també tindrà activitat divendres. Serà quan se sortegi la primera i la segona ronda de la Copa del Rei. El Llagostera tindrà com a rival el Lleida, el Prat, el Cornellà, l'Atlètic Sagunt, l'Hèrcules o bé l'Alcoià, ja que els criteris del sorteig són per proximitat. Serà un rival que l'equip es trobarà en la lliga, tot i que també podria ser que el conjunt d'Oriol Alsina fos un dels sis clubs que quedin exempts i disputi directament la segona eliminatòria de la competició.

A tot això, a l'espera del calendari i de la confirmació que aquesta temporada seguiran jugant a Palamós, després de fer-ho les dues últimes temporades com a equip de Segona Divisió, el conjunt blaugrana segueix amb el seu pla de treball de la pretemporada, entrenant-se diàriament entre Llagostera i Palafrugell.

més, avui, demà i dissabte l'equip d'Alsina realitzarà doble sessió de treball, per seguir agafant el ritme i conjuntant l'equip de cara als propers compromisos. Recordem que el primer amistós de pretemporada del Llagostera serà el proper 27 de juliol, quan rebran a Palamós el Barça B, equip que es trobarà enguany a la categoria i que ja fa dues setmanes que s'entrena a les ordres de Gerard López. La pretemporada de l'equip serà exigent, davant equips de més categoria com el Girona o el Reus. Els d'Oriol Alsina hauran d'aprofitar al màxim aquests partits de preparació per afrontar l'inici de lliga, que serà el cap de setmana del 20 i 21 d'agost.

La federació també va donar a conèixer que enguany, la competició només tindrà una jornada entre setmana. Serà la del dimecres 2 de novembre.