Jéremy Mathieu podria ser el següent jugador a abandonar la disciplina del Barça. Segons publicava ahir el diari francès Le Parisien, l'entrenador del Liverpool Jürgen Klopp hauria demanat al club britànic el fitxatge del central blaugrana per cobrir les baixes en defensa per la no renovació de Kolo Touré i el traspàs de Martin Skrtel al Fenerbahçe.

El tècnic alemany vol un jugador amb experiència i considera que l'excentral del València seria un bon reforç. Tot i això, Mathieu compta amb altres pretendents com el Besiktas, que ja hauria traslladat al Barça una oferta de 7 milions d'euros.

L'arribada de Samuel Umtiti fa que Luis Enrique compti amb cinc futbolistes per a l'eix de la defensa (Piqué, Mascherano, Umtiti, Vermaelen i el mateix Mathieu). Un saturació que fa que Jéremy Mathieu pugui veure amb bons ulls un canvi d'aires sent conscient que serà molt complicat disputar una quantitat de minuts important. A més, la seva altra posició, la de lateral esquerre, s'ha vist reforçada amb l'arribada de Lucas Digne, fet que li tanca pràcticament les portes a l'onze també com alternativa a Jordi Alba per la banda esquerra.