Dos equips més gironins que aquesta temporada competiran a Tercera Divisió van començar ahir a la tarda a entrenar-se. El Figueres i la Jonquera van saltar per primera vegada a Vilatenim i a Les Forques respectivament per començar a preparar el nou any futbolístic, que es preveu emocionant per tots dos conjunts.

Amb la plantilla tancada, si no hi ha res de nou, el conjunt entrenat aquesta temporada per ?Chicho, el Figueres, va fer la primera sessió d'entrenament sobre la gespa de l'estadi de Vilatenim amb l'objectiu de, en aquests primers passos, conjuntar un equip que ja es coneix pràcticament al complet, ja que la majoria de futbolistes segueixen respecte a la temporada passada i els nouvinguts ja havien coincidit amb molts dels que seran els seus nous companys.

D'altra banda, uns quilòmetres més al nord, La Jonquera també va començar la pretemporada, amb l'objectiu d'arribar amb la màxima energia i ambició al primer partit de lliga. L'equip d'Axel Vizuete afronta un debut per recordar a Tercera Divisió, en la que serà la seva primera temporada a la categoria. Els fronterers han viscut més canvis que els seus veïns durant aquest estiu, però compten amb jugadors amb experiència a la categoria. Tots dos conjunts ja compten amb els partits de pretemporada definits.

Cal recordar que, el proper 25 de juliol, serà el Palamós el que es posarà les botes per primera vegada. L'equip de Joan Mármol és un dels últims de la categoria a iniciar de nou els entrenaments.