Els exjugadors del Barcelona Carles Puyol, Deco, Eric Abidal, Arda Turan i Samuel Eto'o s'han vist sorpresos pel cop d'Estat a Turquia, on aquest dissabte tenien previst participar en un partit benèfic organitzat pel camerunès a Antalya.

Per contra, Leo Messi s'ha lliurat per poques hores del conflicte militar, ja que tenia previst arribar demà a Turquia per intervenir en la mateixa trobada, segons informen els diaris barcelonins El Mundo Deportivo i Sport. L'argentí roman a Eivissa de vacances.

Deco va publicar a Instagram una foto del sopar de la Fundació Samuel Eto'o poc abans del cop militar, a conseqüència del qual han quedat bloquejades les xarxes socials.

Andrés Iniesta va anul·lar finalment la seva assistència i Neymar Jr ho va declinar per la seva compromisos amb el Brasil, segons El Mundo Deportivo.

Per al denominat Eto'o Charity Match estaven confirmats otrs jugadors com Xavi, Fabio Capello, Maradona, Mourinho, Aubameyang, Benzema, Drogba, Demba Ba, Geremi, Eden Hazard, Kanu, Kolo Touré, Lass Diarra, Saha, Desailly, Essien i Okocha. La seva presència a Turquia, però, no està confirmada.

Els exjugadors del Barcelona, ??revela Sport, estan intentant sortir de Turquia el més aviat possible en avió privat.

L'exèrcit ha qualificat el president Tayyip Erdogan de "traïdor" i ha declarat el toc de queda per a tot el país i la Llei Marcial.

En un comunicat, llegit a la televisió turca TRT, l'exèrcit assegura que el país serà governat per anomenat "Consell de Pau a Casa" per donar-li "a tots els ciutadans tots els drets i restablir l'ordre constitucional".

L'exèrcit turc va ordenar a totes les emissores a emetre aquesta mateixa declaració, en la qual afirma que "el poder polític que ha perdut la seva legitimitat ha estat enderrocat i (els seus responsables) seran processats".