L'Olot va començar a treballar ahir a les ordres del nou entrenador, Ramon Maria Calderé, en una doble sessió de matí i tarda al camp Municipal. El tècnic es va mostrar molt satisfet per la resposta dels seus futbolistes en el primer contacte. Calderé va admetre que «l'objectiu que hem de perseguir és jugar el play-off d'ascens» i va subratllar «el bon feeling» que, segons ell, ja va trobar al vestidor el primer dia.

El tècnic va tenir a disposició els jugadors del primer equip Uri Santos, Abel Solé, Jose Martínez, Albert Blázquez, Roger Vidal, David Bigas, Lluc Banús, Lluís Micaló, Marc Mas, Sergio Álvarez, Sergi Amargant, August Conesa, Gianni Cassaro, Kike Sánchez, Èric Vilanova i Dembo Batchilly. Estan a prova Jordi Sala (Girona juvenil), Litus (Girona B), Jerin Ramos (Màlaga CF) i Fran Soler (La Jonquera, cedit UEO). Per la seva banda, els juvenils Guillem Sacrest, Allal, Moha, Sergi Ferrusola, Felipe Gaitán i Alfredo Gutiérrez faran la pretemporada amb el primer equip.

Gianni interessa al Girona

La secretaria tècnica de l'Olot ha de resoldre, abans de l'inici de la lliga de Tercera, diversos aspectes relacionats amb la plantilla. Falta algun reforç i també s'ha de tancar la renovació d'Héctor Simón. D'altra banda, el porter Gianni interessa al Girona, per al Peralada o per al B.