Tres més d'una tacada. Si dimecres van ser els defenses Rodri, Merchán i Albarrán, ahir el Llagostera va presentar tres nous fitxatges més, en aquesta ocasió de perfil ofensiu i que ocupen les bandes, com Rubén Martínez, Marc Fernández i un vell conegut de la casa que enceterà la seva segona etapa de blaugrana, Robert Simón.

L'escenari escollit va ser el Restaurant Can Paco de Palamós. Els nous jugadors blaugrana van destacar la qualitat de la plantilla que s'està reunint, però també que cal tocar de peus a terra. El primer torn de paraula va ser per a l'ex Sabadell, Marc Fernández, que va explicar que «m'he decidit pel Llagostera pel projecte que s'està fent i perquè conec el míster». Va advertir que «la Segona B és molt difícil, però la pretemporada servirà per conèixer-nos i amb els fitxatges que falten farem un bon equip».

Robert Simón, que va defensar els colors blaugrana fa dues temporades, en l'estrena a Segona A, va dir que torna «il·lusionat i content de treballar amb l'Oriol i ja estic desitjant començar la Lliga». L'exjugador de l'Espanyol B creu que la secretaria tècnica llagosterenca «està fitxant el bo i millor de cada casa per poder aspirar al màxim; això sí, ho haurem de demostrar al camp amb treball i sacrifici». Per la seva banda, el també extrem Rubén Martínez va dir que va donar el sí a Alsina «perquè em va semblar un projecte seriós i il·lusionant». Arriba procedent de La Hoya Lorca i considera que «vinc a un club important».

La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, va explicar que en cadascuna de les presentacions que faran de jugadors del primer equip, vailets del planter també els acompanyaran. Ahir, els va tocar el torn als germans Pol i Robert Garcia, porter i lateral dret, respectivament, incorporats aquest any al club. Com autèntics professionals i davant els micròfons, el porter va explicar que el seu ídol llagosterenc és Nico Ratti, mentre que el seu germà es va decantar pel nou jugador del Reus, David Querol.