El Llagostera va presentar ahir a l'hotel NM Suites de Platja d'Aro tres de les incorporacions d'aquesta temporada. Van ser Rodri, Valentín Merchán i Carlos Albarrán, tots tres jugadors defensius d'experiència contrastada i que signen per dues temporades. La llarga trajectòria futbolística de Sergio Rodríguez Rodri, que va arribar a guanyar una Lliga de Campions amb el Barça, arriba al Llagostera després d'ascendir a la Primera Divisió de Bèlgica amb el KAS Eupen al costat del palamosí Jordi Condom.

Amb experiència al Deportivo, Rayo i Hércules, Rodri va dir que «a Bèlgica hi he passat dos anys molt bons i ara centro els meus esforços al Llagostera i a voler aportar tota la meva experiència, el meu granet de sorra». Va destacar també que «el que ha fet el Llagostera en les últimes temporades està molt bé i és un exemple a seguir, m'han parlat meravelles d'aquest club i ja he comprovat que són humils i treballadors. És com una família i això ha estat la clau de l'èxit». El nou defensa llagosterenc va assegurar que« amb treball i humilitat aconseguirem allò que ens proposem». El futbolista de Mataró va concloure afirmant que «tothom sap quin és l'objectiu, però ara no és el moment de vendre pujar a Segona A perquè la Segona B és molt dura, hem arribat molts jugadors nous i el primer repte és conjuntar-nos i conèixer-nos».

Per la seva banda, el lateral esquerre Valentín Merchán, que també pot actuar de central i arriba procedent del Sabadell, amb qui va coincidir amb el seu nou company Marc Fernández, va explicar que «les meves sensacions des del primer dia són bones i espero que al final de temporada les notes del Llagostera siguin excel·lents». Valentín va assegurar que «hi hagi competència o no, jo treballaré dur i fort per estar bé per la competició» i que «no hi ha res segur en aquesta vida i l'única cosa que podem fer és treballar dur pensant només en el present». L'ex del Sabadell i el Cornellà, va destacar la importància de la preparació abans de començar la lliga. «Les pretemporades són dures i he estat en equips que tenien una base feta i igualment també era dur, per tant, encara que sigui una plantilla nova hem de treballar fort, viure el present i crear un bon ambient».

L'altre defensa que també va ser presentat ahir, el lateral dret Carlos Albarrrán, procedent del Prat, va explicar que «quan vaig parlar amb l'Oriol no m'ho vaig pensar dues vegades, tot i saber que hi ha en Jordi Masó que porta sis temporades aquí i ocupa el lateral dret». Després de pujar a Segona B amb el conjunt pratenc, Albaán afirma que «arribo amb molta il·lusió i he vist que la plantilla fa molt bona pinta» i que «no m'agrada fer apostes sobre qui estarà a dalt, quan un equip baixa de categoria se sol dir que cal pujar, però el futbol és molt difícil i el que hem de fer és donar el 100% en el primer partit de lliga». Com a nota curiosa, el Llagostera va presentar al costat de Rodri, Merchán i Albarrán, a un fitxatge del futbol base el central Oriol Bossi, qui va marxar al futbol base del Barça i ara s'incoropora a la disciplina del Benjamí A dels gironins.

Per altra banda, el?Llagostera ha decidit traspassar el davanter centre Nuha Marong -autor del gol de l'ascens a Segona Divisió en l'eliminatòria contra el Nàstic el 2014- a l'Osasuna Promesas. Després del seu decisiu gol va anar cedit al?Sant Andreu, mentre que la ?temporada passada va demostrar el seu olfacte golejador a l'Elx ?Il·licità.