Agafant quasi el millor de cada casa, el Llagostera ha obtingut els serveis de l'extrem badaloní Robert Simón, que no va renovar el seu contracte amb l'Espanyol 'B' i ha decidit tornar al conjunt llagosterenc.

Es tracta d'un extrem molt ràpid i hàbil. La seva versalitat permet al jugador actuar en ocasions com a interior i intercanviar la seva posició. És molt vertical en atac i té olfacte de gol, característiques que han tornat a cridat l'atenció a Oriol Alsina i companyia.

Serà la segona etapa de Simón a Llagostera. A l'estiu de la temporada 2014-2015, l'any de l'ascens de l'equip a Segona A, el jugador va arribar procedent del Badalona, on ho havia jugat tot i era intocable amb només 19 anys. A Llagostera, però, i en una categoria tan exigent com és la Segona Divisió no va tenir sort. Va jugar sis partits de lliga, només un com a titular, acumulant 205 minuts sobre el terreny de joc.

No eren els números desitjats pel jugador i el club va decidir donar-li sortida com a cedit al mercat d'hivern. El seu destí, Olot. A la Garrotxa, Robert Simón va anar de menys a més i va acabar sent una peça clau per l'aleshores entrenador Rodri. Va disputar dotze partits amb l'equip i va anotar tres gols.

Ara, després de no renovar el seu contracte amb l'Espanyol B, Simón torna al Llagostera amb la carta de llibertat i amb ganes d'ajudar a tornar a l'equip a la categoria de plata. Amb el conjunt blanc-i-blau, la temporada passada, el nou futbolista del Llagostera va disputar 32 partits de lliga i va anotar quatre gols. Va ser un jugador important per al seu equip, però no va poder acabar la temporada per una lesió a la mà.

Als 23 anys acabats de fer, Robert Simón té una segona oportunitat per triomfar a Llagostera. Ho farà en la categoria que l'ha vist créixer com a futbolista i que vol abandonar pujant amb el conjunt gironí a Segona.

Amb l'arribada de Simón, el Llagostera ja ha incorporat fins a vuit futbolistes aquesta temporada. Pol Busquets, Valentín, Rodri, Albarrán, Colorado, Rubén Martínez i Robert Simón es posaran a les ordres d'Oriol Alsina, que també ha de decidir la situació dels jugadors seguits que tornaran, com són els casos de Roger Barnils, Eloy Gila, Nuha Marong i Marc Rovirola. Alguns es poden quedar, altres marxaran i el Llagostera que segueix rastrejant el mercat per reforçar una plantilla que a dia d'avui, té confirmats 12 futbolistes per aquesta temporada.

La polèmica amb la Federació

La setmana que ve, el Llagostera hauria de rebre des de la Reial Federació Espanyola de Futbol una notificació que els autoritzi a seguir jugant, aquest cop a Segona Divisió B, a l'Estadi Municipal de Palamós-Costa Brava.

La presidenta, Isabel Tarragó, assegura que aquesta notificació la rebran la setmana que ve i es mostra convençuda que els deixaran seguir jugant a Palamós.