La nova nau olotina, comandada per Ramon Maria Calderé, arrenca avui amb el primer entrenament de la pretemporada (09.00). L'Olot, que ja compta amb disset futbolistes en plantilla, ha fet una renovació obligada després del descens i ha construït un projecte il·lusionant que espera «fer gaudir» la parròquia olotina, com afirma el secretari tècnic de l'equip, Sergi Raset. Raset destaca que tots els membres de la primera plantilla tenen «moltes ganes que comenci a rodar la pilota». Pel que fa a l'equip, destaca que «no podíem mantenir les altes fitxes de Segona B i ens hem hagut d'adaptar. Tenim gent suficient i estem a l'espera de tancar dues incorporacions més, un central i un pivot».

Raset, a més, confirma que estan en negociacions per tancar la renovació d'Héctor Simón, un dels pilars de l'equip. «Fa temps que hi estem parlant. M'agradaria tancar la seva renovació i comptar amb la seva experiència i treball. Tant de bo tanquem l'acord». Héctor es podria sumar a les importants continuïtats de jugadors com Uri Santos, Abel, Jose o Blázquez. «Són futbolistes que han de ser molt importants. Han de fer un pas endavant, han estat a una categoria superior i era important renovar-los perquè són jugadors de la zona». S'hi ha de sumar també les de Bigas, August i Gianni. Tots tres també seguiran a l'Olot aquesta temporada. Els dos últims, garantint la seguretat sota pals. Raset destaca que «Gianni és un jugador que té contracte i tot i que hi ha equips interessats, comptem plenament amb ell». El porter torna de la cessió a l'Europa.

A les renovacions s'hi sumen els nous fitxatges i els futbolistes que tornen després de les cesions. Un dels nous és Roger Vidal, del qual Sergi Raset destaca que «és important perquè ja coneix la casa». De les noves incorporacions, el secretari tècnic de l'Olot creu que han arribat jugadors amb «projecció i molta gana» com Sergio Álvarez, Dembo o Amargant, i altres amb més «experiència i seguretat», com els casos de Mas o Micaló. El conjunt olotí té esperances en el nivell que poden mostrar els jugadors que tornen després d'una cessió. «Esperem que jugadors com Lluc Banús o Kike aportin el seu futbol. També Èric Vilanova, que després de marxar cedit en dues ocasions al Figueres volem que acabi sent important aquí».

Deu jugadors estaran a prova

Es tracta dels futbolistes Carles Sala 'Litus' (Girona B), Jordi Sala (Girona juvenil), Fran Soler (La Jonquera) i Gerin Ramos (Màlaga B). També faran la pretemporada els juvenils Guillem Sacrest, Mohamed Bouzadi, Sergi Ferrusola, Felipe Gaitán, Allal El Idrissi i Alfredo Gutiérrez.