La novetat del cas entre la Reial Federació Espanyola de Futbol i el Llagostera per la instància que va rebre el club de la institució que els assegurava que un cop descendits a Segona Divisió B havien de tornar a Llagostera a jugar els seus partits, és que el club presidit per Isabel Tarragó ha de rebre durant el transcurs d'aquesta setmana el certificat que els permeti seguir jugant a l'Estadi Palamós-Costa Brava i que, com afirmava la presidenta del club blaugrana, tot hagi quedat «en un simple formulisme». Després de la inesperada notificació, el Llagostera va recórrer al·legant que no podien jugar a Llagostera per les dimensions del terreny de joc. Tot i això, el club és optimista i la resposta que rebran hauria de ser que la Federació ha entrat en raó i que no tindran cap mena de problema per seguir jugant a Palamós. Tot i això, la mateixa presidenta, Isabel Tarragó, afirma que «fins que no rebem la notificació no podrem donar el cas per tancat». Per altra banda, el club va celebrar una Assemblea Extraordinària en la qual es va aprovar la modificació d'alguns punts dels estatuts. No va haver-hi cap punt que afecti l'estructura del funcionament del club, simplement «aspectes més tècnics», segons apunta Tarragó, un dels quals és que a partir d'ara, totes les convocatòries d'assemblees es realitzaran directament a través de la pàgina web oficial del club. raimon roma llagostera

El Llagostera va anunciar el desè fitxatge d'aquesta temporada. Es tracta de l'atacant Marc Fernández, jugador de 26 anys que arriba procedent del CE Sabadell. Fernández arriba per cobrir la zona de l'extrem i va ser un dels millors futbolistes de la categoria la temporada passada. Com ja ha passat en anteriors incorporacions, el conjunt gironí segueix reforçant-se amb el bo i millor per aquest any.

«No hem de descobrir el jugador. Pot jugar per les dues bandes i destaca per la seva velocitat i seva capacitat de recorregut», destaca Oriol Alsina, entrenador del Llagostera.

Marc Fernández va ser l'autor del gol que li va donar l'ascens al Sabadell a Segona Divisió l'any 2011, al camp de l'Eibar, i posteriorment va passar pel Cartagena, també al futbol professional i el seu sostre va ser el Mallorca, la temporada 2012-2013, quan va arribar a jugar sis partits a la Primera Divisió, amb 22 anys. Després de l'etapa al conjunt balear i al seu filial, el de Corbera de Llobregat va fitxar per l'Espanyol B abans de tornar al Sabadell, on la temporada passada va jugar 25 partits i va marcar nou gols.

Alsina afirma que «és un futbolista que ja ha jugat a Segona i a Primera. S'adapta bé a les dues bandes, en una pot realitzar diagonals cap al centre i a l'altra té molta profunditat».

Fernández és un dels extrems que ha fitxat el Llagostera en aquesta preparació per al retorn a Segona B. L'exarlequinat ha estat l'últim a arribar però en aquesta posició ja han aterrat jugadors tan vàlids com Rubén Martínez (La Hoya Llorca) o Robert Simón (Espanyol B).

Marc Fernández va estar a prova al Girona a l'octubre del 2013 però el seu fitxatge pel club gironí no es va poder concretar. Oriol Alsina conclou afirmant que «també podria arribar a jugar de mitja punta però és un jugador de banda». El nou jugador llagosterenc es posarà a les ordres d'Oriol Alsina i el seu equip tècnic, que començarà a donar les primeres ordres aquesta tarda a Llagostera.

Primera sessió d'entrenament

Aquesta tarda comença a rodar el nou Llagostera. Amb l'objectiu de retornar al més aviat a la categoria de plata del futbol espanyol, l'equip es posa en marxa al camp Municipal (18.30 h).

Ho farà amb els jugadors que no van disputar el play-off d'ascens amb els seus anteriors equips, com és el cas de Colorado (Reus) o Marc Martínez (Lleida Esportiu), ja que aquests futbolistes tenen un permís del club per incorporar-se el proper dilluns 18 de juliol.

Serà la primera presa de contacte en un terreny de joc que veuran poc més. A partir de demà, els entrenaments es realitzaran a Palafrugell i el divendres faran una doble sessió, matí i tarda. Diumenge, Oriol Alsina donarà festa als seus futbolistes. Entre ahir a la tarda i avui el matí, aquests hauran passat les pertinents revisions mèdiques.

El primer compromís amistós de la pretemporada serà el 27 de juliol a Palamós, contra el Barça B.