L'equip Yamalube Folch Endurance, amb la participació del porquerenc de l'ETG Racing Xavi Pinsach i del banyolí Eduard Ullastres va aconseguir imposar-se en les 24 hores de Montmeló. L'equip, amb seu a Reus, acumula ja la desena victòria a la prova i, aquesta és la segona consecutiva. Completaven la nòmina de pilots Arturo Tizón i Pedro Vallcaneras, que van recórrer 733 voltes amb la Yamaha YZF R-1, imposant-se a l'equip Suzuki Català i LVM Motors.

El Yamalube Folch Endurance passava a liderar la prova a la quarta volta i, a partir d'aquest moment no va deixar anar el timó de la prova en cap moment, sense cometre cap error. La lluita entre els dos equips amb més triomfs de la prova, el Yamalube i el Suzuki Català, no va tenir color, ja que Suzuki Català patia un accident al principi de la prova i, tot i remuntar fins a la segona posició, no va tenir mai a l'abast atrapar el guanyador, amb un avantatge de més de 21 voltes. En tercera posició va finalitzar l'equip francès del LVM Motors. Van finalitzar la prova 48 dels 65 equips inscrits.