Amb l'arribada del defensa procedent del Recreativo de Huelva, Diego Jiménez, el Llagostera ja ha realitzat de sde principis d'estiu fins a nou incorporacions. És, juntament amb el Prat, l'equip català del grup tercer de la Segona Divisió B que més incorporacions ha fet. No obstant això, els noms dels nouvinguts criden l'atenció i està sent l'equip que, per noms, més bé s'està reforçant, en part impulsat per les compensacions econòmiques del descens de la temporada passada.

L'equip entrenat per Oriol Alsina, a més, ha aconseguit fitxar pràcticament el millor de cada casa, com és el cas de Colorado (Reus), Albarrán (Prat), Marc Martínez (Lleida) o Valentín (Sabadell), entre d'altres. En total, nou incorporacions més als quatre jugadors cedits que tornen i que el seu futur estar a l'espera de resoldre's.

No hi ha cap equip del grup que hagi fitxat més que els gironins. El Prat és l'únic que l'iguala pel que fa a incorporacions. També n'ha fet nou, com les de Prior (Hospiptalet) o Fran Piera (Cornellà). El Barça B, per la seva part, tindrà més novetats a la plantilla però en part gràcies als jugadors que pugen del juvenil. Són sis els futbolistes que fan el salt a l'equip de Gerard López, entre ells el gironí Ferran Sarsanedas.

L'equip que menys s'ha reforçat i que de fet, menys jugadors té en plantilla és l'Hospitalet. Ara com ara, només el defensa Zamora i el porter Óliver formen part de la plantilla del conjunt riberenc. A pocs dies de començar la temporada, el Llagostera té la plantilla encaminada tot i que només amb 13 jugadors confirmats. Es preveuen més moviments al conjunt gironí en els propers dies per intentar tornar a fer el salt a la Liga 2.