El Girona celebra aquest vespre una Junta General Extraordinària d'Accionistes en què s'aprovarà una ampliació de capital per valor de 3,8 milions d'euros per compensació de crèdits. El club va reequilibrar el patrimoni net el mes de desembre passat, amb una injecció de capital de 3,8 milions per part de la societat màxima accionista de l'entitat, TVSE Futbol. Es va tractar d'un préstec participatiu amb condicions molt favorables per al Girona que, ara, serà retornat al màxim accionista amb l'ampliació de capital. Malgrat que l'ampliació es farà amb l'emissió d'accions a 10 euros cadascuna, tot indica que l'empresa francesa se'n farà àrrec de la totalitat.

Entre els altres punts de l'ordre del dia hi és també la modificació del nombre mínim de membres del Consell d'Administració, que serà reduït. Actualment, el Consell el formen Ignasi Mas-Bagà, Salvador Capdevila, Ricard Capdevila, Albert Mateos, Joel Borràs i David Sánchez i molt probablement algun deixarà el seu càrrec.

Sylla decideix avui

Mentre el club continua pendents de la continuïtat d'Eloi i Felipe, la direcció esportiva segueix treballant per trobar les peces que falten a la plantilla. Amb Fran Sandaza lligat, a la davantera hi manquen una o dues peces depenent de si Felipe es queda o no. Un dels objectius és Mamadou Sylla, el qual decidirà avui el seu futur. El davanter senegalès de l'Espanyol té una oferta de l'Eupen, de la Primera Divisió belga, i una altra del Manchester City, que el cediria al Girona. Segons informava ahir Rac1, Sylla té permís de l'Espanyol per no entrenar-se avui amb l'equip.