Per tercer any consecutiu, el Granollers, equip de la Lliga Asobal, visitarà el pavelló Blanc i Verd per disputar la semifinal de la Supercopa Catalana. L'equip vallesà, que l'any passat va disputar la final a quatre de la lliga EHF, és un dels puntals a l'estat i cada temporada lluita per jugar a Europa.

«El Granollers és un històric de l'handbol, ve de jugar unes semifinals europees i de donar-hi molta guerra», afirma Pau Campos, entrenador del Bordils. Sobre el sorteig, el tècnic afirma que «sempre ens surt la mateixa cara de la moneda, hi jugarem per tercer any consecutiu contra ells». A l'equip gironí li podia haver tocat el Barça, que jugarà la seva semifinal contra el Sant Esteve Sesrovires. «El Barça podria portar al pavelló 200 o 300 persones més pel sol fet de ser el Barça. Vindria gent que no va a veure handbol i que podríem enganxar per la temporada. No ha estat així però el Granollers és un gran rival i sabem que el que està fent és molt important».

Respecte al partit, que a falta de confirmació per part del conjunt del Vallès es podria jugar el divendres 26 d'agost, Pau Campos destaca que «la realitat és que és un partit molt difícil de guanyar. Hi ha una diferència tàctica, tècnica i física brutal entre els dos equips. El primer any que hi vam jugar els vam donar un ensurt i l'any passat ja van venir amb la lliço apresa».

El Bordils jugarà aquesta semifinal per cinquè any consecutiu davant un rival de lliga Asobal.