Fins ahir, el Farners era l'únic equip del grup 1 de Primera Catalana que no tenia entrenador. Arriba a la banqueta colomenca Nacho Castro, exentrenador del Girona B i del Peralada, aquest últim, equip amb el qual va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió.

Castro no va fer una bona temporada amb el filial del Girona l'any passat i, de fet, va ser substituït a unes jornades per al final de lliga pels mals resultats de l'equip.

Ara, Nacho Castro serà l'entrenador del Farners, també a Primera Catalana. Hi arriba acompanyat de vells coneguts com Jordi Matamala, exjugador del Girona i del Palamós, que es va retirar aquesta passada temporada amb 40 anys. Serà la primera experiència a les banquetes de l'exmigcampista, que va acabar la seva trajectòria a l'equip palamosí. També serà un dels ajudants Elíes Martí, entre d'altres, també exjugador del Palamós. Serà novetat també el preparador físic, Jordi Sala. Edu Muratori seguirà sent l'entrenador de porters.

Castro substituïrà a la banqueta colomenca Miquel Muñoz, que després d'una bona temporada entrenarà a Tercera Divisió amb el Manlleu.

El nou tècnic del Farners i el seu equip començaran la pretemporada el proper dilluns 25 de juliol amb la nova gespa artificial, que ja estarà col·locada. De moment, l'equip té 16 jugadors, després dels moviments que ha patit durant aquestes primeres setmanes d'estiu amb l'objectiu de confeccionar una plantilla competitiva.