Castelló d'Empúries

Empuriabrava Sports amplia horari i aquest any fa torneigs nocturns

Els torneigs nocturns, la gran novetat d´aquesta quarta edició d´Empuriabrava Sports a la platja d´Empuriabrava.

07.07.2016 | 18:28
La presentació d´aquest dijous a Empuriabrava

Empuriabrava Sports amb el suport del Consell Esportiu ha programat del 8 de juliol al 27 d´agost tot tipus d´activitats encarades a públics diferents a la zona esportiva de la platja d´Empuriabrava on es disposarà d´un punt d´informació i inscripcions.

Empuriabrava Sports és una activitat que l'Ajuntament organitza com a valor afegit del municipi, complementa l'oferta de sol i platja i potencia la qualificació d'Empuriabrava com a Destinació Turística Esportiva.

El tret de sortida el donarà la prova del circuit català Svatour de vòlei platja el cap de setmana el 9 i 10 de juliol que per segon any consecutiu portarà parelles d´arreu de Catalunya a la nostra platja per jugar a volei platja.

Coincidint amb les festes del Carme, aquest any es celebrarà dissabte 16 de juliol a partir de les 15 hores el II Torneig rugby 7 a la platja amb premis pels guanyadors amb un preu de 12 €/jugador. Aquest torneig és coorganitzat per Empuriabrava Sports i el Club Rugby Alt Empordà. També per les festes del Carme però el diumenge, està previst una matinal de futbol platja per a joves amb diversitat funcional i per la tarda es repetirà la Festa Urbana Empuriabrava Sports amb participació dels Trikers, Scooters i Arcadia Workout.

Pel que fa les activitats diàries que es realitzaran a la zona esportiva de la platja a partir del dilluns 18 de juliol fins el dissabte 27 d´agost, pels matins s´ha previst una sessió de ioga els dilluns de 8 a 9 h, i una sessió de tai-txí els divendres també de 8 a 9 h.

Tanmateix cada dia de dilluns a dissabte es farà una masterclass de zumba a la zona esportiva de la platja d´Empuriabrava a partir de les 11 h. Per les tardes, Empuriabrava Sports repeteix amb els torneigs esportius familiars gratuïts a partir de les 17 h, amb inscripció prèvia a les 16 h. Tots els dilluns s´organitzaran torneigs gratuïts de futbol platja, dimarts de volei platja 3x3, dimecres d´handbol platja i divendres d´ultimate frisbee (22 de juliol, 5 i 19 d´agost) o bàsquet 3x3 (29 de juliol, 12 d´agost i 26 d´agost); els dijous també a les 17 h tornarà a la platja el torneig volei platja 3x3 Passarel?la amb premis pels guanyadors majors de 18 anys.

Pel que fa els caps de setmana, aquest any s´ha volgut donar una embranzida vinculant entitats esportives del municipi i amb un format de torneig semi nocturn molt atractiu.

Aquest és el cas del torneig de futbol platja previst pel dissabte 6 d´agost i coorganitzat per Empuriabrava Sports i el Club Futbol Empuriabrava Castelló amb un preu de 150 €/equip i que oferirà animació i sorteigs diversos durant tota la jornada, així com premis pels guanyadors.

També el Club Handbol Esplais col·laborarà amb Empuriabrava Sports per organitzar el I torneig de handbol platja nocturn el proper 27 d´agost. Aquest torneig preveu començar-se a les 18 h i finalitzar entrada la matinada.

Tanmateix, es repetiran els torneigs volei platja 3x3 (30 de juliol) i 2x2 (13 d´agost, però amb un format nocturn iniciant els torneigs a les 18 h (inscripcions de 17 h a 18 h) i amb un preu de 10 €/participant. En aquests torneigs s´entregaran premis windoor i sopar a restaurants del municipi.

Han confirmat col·laboració per aquesta edició Empuriabrava Sports 2016 els següents comerços i establiments: Sportzone, Túnel del Vent – Windoor, Skydive Empuriabrava, Passarel·la, Supermercats Montserrat, Eurospar Hiperplaça, Restaurant el Churrasco, Síkim lounge bar, Restaurant Orange Kiwi, Aquamar CEMM, Xon´s Hotels.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema