Empuriabrava Sports amb el suport del Consell Esportiu ha programat del 8 de juliol al 27 d’agost tot tipus d’activitats encarades a públics diferents a la zona esportiva de la platja d’Empuriabrava on es disposarà d’un punt d’informació i inscripcions.

Empuriabrava Sports és una activitat que l'Ajuntament organitza com a valor afegit del municipi, complementa l'oferta de sol i platja i potencia la qualificació d'Empuriabrava com a Destinació Turística Esportiva.

El tret de sortida el donarà la prova del circuit català Svatour de vòlei platja el cap de setmana el 9 i 10 de juliol que per segon any consecutiu portarà parelles d’arreu de Catalunya a la nostra platja per jugar a volei platja.

Coincidint amb les festes del Carme, aquest any es celebrarà dissabte 16 de juliol a partir de les 15 hores el II Torneig rugby 7 a la platja amb premis pels guanyadors amb un preu de 12 €/jugador. Aquest torneig és coorganitzat per Empuriabrava Sports i el Club Rugby Alt Empordà. També per les festes del Carme però el diumenge, està previst una matinal de futbol platja per a joves amb diversitat funcional i per la tarda es repetirà la Festa Urbana Empuriabrava Sports amb participació dels Trikers, Scooters i Arcadia Workout.

Pel que fa les activitats diàries que es realitzaran a la zona esportiva de la platja a partir del dilluns 18 de juliol fins el dissabte 27 d’agost, pels matins s’ha previst una sessió de ioga els dilluns de 8 a 9 h, i una sessió de tai-txí els divendres també de 8 a 9 h.

Tanmateix cada dia de dilluns a dissabte es farà una masterclass de zumba a la zona esportiva de la platja d’Empuriabrava a partir de les 11 h. Per les tardes, Empuriabrava Sports repeteix amb els torneigs esportius familiars gratuïts a partir de les 17 h, amb inscripció prèvia a les 16 h. Tots els dilluns s’organitzaran torneigs gratuïts de futbol platja, dimarts de volei platja 3x3, dimecres d’handbol platja i divendres d’ultimate frisbee (22 de juliol, 5 i 19 d’agost) o bàsquet 3x3 (29 de juliol, 12 d’agost i 26 d’agost); els dijous també a les 17 h tornarà a la platja el torneig volei platja 3x3 Passarel•la amb premis pels guanyadors majors de 18 anys.

Pel que fa els caps de setmana, aquest any s’ha volgut donar una embranzida vinculant entitats esportives del municipi i amb un format de torneig semi nocturn molt atractiu.

Aquest és el cas del torneig de futbol platja previst pel dissabte 6 d’agost i coorganitzat per Empuriabrava Sports i el Club Futbol Empuriabrava Castelló amb un preu de 150 €/equip i que oferirà animació i sorteigs diversos durant tota la jornada, així com premis pels guanyadors.

També el Club Handbol Esplais col·laborarà amb Empuriabrava Sports per organitzar el I torneig de handbol platja nocturn el proper 27 d’agost. Aquest torneig preveu començar-se a les 18 h i finalitzar entrada la matinada.

Tanmateix, es repetiran els torneigs volei platja 3x3 (30 de juliol) i 2x2 (13 d’agost, però amb un format nocturn iniciant els torneigs a les 18 h (inscripcions de 17 h a 18 h) i amb un preu de 10 €/participant. En aquests torneigs s’entregaran premis windoor i sopar a restaurants del municipi.

Han confirmat col·laboració per aquesta edició Empuriabrava Sports 2016 els següents comerços i establiments: Sportzone, Túnel del Vent - Windoor, Skydive Empuriabrava, Passarel·la, Supermercats Montserrat, Eurospar Hiperplaça, Restaurant el Churrasco, Síkim lounge bar, Restaurant Orange Kiwi, Aquamar CEMM, Xon’s Hotels.