Amb tres quartes parts de la plantilla enllestida, a menys d'una setmana per engegar els entrenaments i amb la lliga a poc més d'un mes per encetar-se, el Llagostera va rebre ahir una notificació del tot inesperada. Tot i haver confirmat setmanes abans que aquest curs, tot i haver baixat a Segona B, seguiria jugant a l'estadi Palamós-Costa Brava com ha fet al llarg d'aquests dos últims anys, la Reial Federació Espanyola de Futbol comunicava al club blaugrana que està obligat a disputar els seus partits de lliga al Municipal de Llagostera, com havia fet abans d'ascendir al futbol professional. La resposta no es va fer esperar, informant a l'organisme que si els llagosterencs han decidit continuar jugant a Palamós com han fet sense cap mena de problema aquests últims cursos és perquè el Municipal no reuneix les condicions mínimes. ddg girona

A?Llagostera es va per feina. L'activitat comença ben aviat (els entrenaments de pretemporada donaran el seu tret de sortida d'aquí a poc menys d'una setmana) i Oriol Alsina vol tenir el màxim d'efectius disponibles per començar a preparar amb certes garanties un curs en el que intentar donar el salt de categoria serà l'objectiu. Ahir, el club anunciava un nou fitxatge, el setè d'aquest estiu. Es tracta del migcampista de banda Rubén Martínez, un futbolista que actua per la banda dreta i que ve de signar uns números més que acceptables amb La Hoya Lorca. El balear va jugar 36 partits i va marcar fins a 8 gols. A?més de defensar els colors del conjunt murcià, també ha militat a equips com el Màlaga B, Premià, Alacant, Celta B, Alcoià i Sant Andreu, pel que té sobrada experiència a la categoria de bronze.

Rubén Martínez, d'aquesta manera, s'uneix a la resta de cares noves que durant aquestes últimes setmanes han donat el «sí, vull» al Llagostera. Es tracta d'Àlex Colorado (Reus), Valentín Merchán (Sabadell), Pol Busquets (Sporting B), Marc Martínez (Lleida), Rodri (Eupen) i Carlos Albarrán (Prat). Tot i aquest gruix de fitxatges, la direcció esportiva continua pentinant el mercat perquè la plantilla no està, ni de bon tros, tancada.

A?banda de Rubén Martínez, el club també va anunciar ahir que Jordi Maymi reforçarà el filial blaugrana, però que farà la pretemporada amb la primera plantilla. Prové del Cornellà. L'equip encetarà els entrenaments aquest proper dimecres, 13 de juliol, mentre que dos dies abans (11 i 12)?es duran a terme les pertinents revisions mèdiques.