L'alemany Marcel Kittel (Etixx) va obrir el seu compte a Llemotges en imposar-se en un disputat esprint que va fer necessària per segona jornada consecutiva la foto finish, en la quarta etapa, la més llarga, de 237,5 quilòmetres, del Tour. Peter Sagan (Tinkoff) va mantenir el lideratge i els favorits van passar pàgina sense canvis davant la primera etapa de mitja muntanya que es disputa avui.

Ni Cavendish ni Sagan, per fi va aparèixer un component de l'armada alemanya per celebrar el seu primer triomf. Hi va haver intriga fins a veure la foto, que va mostrar la imatge de Kittel ficant la roda per davant del jove francès Bryan Coquard (Direct) i del líder, Peter Sagan. Els favorits van evitar contratemps i van pensar a guardar forces per al primer examen d'avui. Al Massís Central hi arriba de groc Peter Sagan, amb 8 segons sobre Julian Alaphilippe (Etixx) i 10 respecte a Alejandro Valverde (Movistar). Aquest dimecres es disputa la cinquena etapa entre Llemotges i Le Lioran, de 216 quilòmetres, recorregut de mitja muntanya amb 6 ports puntuables, 4 d'ells en els últims 50 quilòmetres. Un dia per a fugues i potser perquè els favorits surtin a escena.

Classificació etapa: 1. Marcel Kittel (Etixx-Quick-Step), 5h.28:30; 2. Bryan Coquard (Direct Energie) m.t; 3. Peter Sagan (Tinkoff) m.t; 43. Alberto Contador (Tinkoff), m.t; Classificació general: 1. Peter Sagan (Tinkoff), 20h.03:02; 2. Julian Alaphilippe (Etixx Quick-Step) a 12 seg.; 3. Alejandro Valverde (Movistar) a 14 seg.; 54. Alberto Contador (Tinkoff), a 1:06;