El Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, arriba enguany a la seva XX edició. En aquesta ocasió, la celebració tindrà lloc dissabte 23 de juliol i oferirà inscripció gratuïta per commemorar el vintè aniversari. Les inscripcions per participar es podran realitzar de l'11 al 15 de juliol.

Campionat Vila de Roses consisteix en un campionat obert de futbol platja, d’un dia de duració, on poden competir un màxim 16 equips de 10 jugadors. El campionat es desenvoluparà a l’espai habilitat per a aquesta activitat i que es troba a la platja de la Punta de Roses.

Amb motiu d’aquesta vintena edició, l’Ajuntament de Roses ha determinat que la inscripció d'enguany sigui gratuïta. L'objectiu és donar suport i fomentar aquesta activitat, així com un reconeixement a tots aquells equips que han participat en les darreres edicions promocionant el torneig local.

Acabat el període d’inscripció, i en el cas que els equips inscrits correctament (fulls d’inscripció degudament omplerts, amb totes les dades dels participants, noms cognoms, dates de naixement i DNI’s, etc…), sigui superior a 16, se seguiran els següents criteris de prioritat per triar els participants: Equips que hagin jugat de forma continuada els darrers 3 campionats locals. Equips que tinguin un major nombre de participacions en el Campionat local. Equips que hagin obtingut els millors resultats en les seves participacions.

La celebració del Campionat s'ha hagut d'endarrerir dues setmanes respecte al calendari habitual amb motiu de la renúncia de l'adjudicatari que s'havia d'encarregar de la seva organització, fet que ha motivat un que l'Ajuntament hagués de tramitar una nova contractació amb el segon adjudicatari.