El Barcelona va anunciar ahir el retorn de Denis Suárez al club, després d'executar els 3.250.000 euros de la clàusula de recompra del jugador que militava al Vila-real, i que signarà el seu ?contrac?te com a blaugrana per a les quatre pròximes campanyes, amb opció d'una cinquena en funció d'objectius.

El retorn de Denis Suárez al Barcelona ja és una realitat després de fer-ho oficial el club, que revelava les dades del contracte amb una clàusula de 50 milions d'euros, una vegada exercit el dret de recompra al Vila-real.

Denis firma per quatre temporades amb opció d'una cinquena en funció dels partits disputats la quarta campanya. Passarà avui els pertinents reconeixements mèdics i, a continuació, a les 14.00 hores, farà una breu sessió fotogràfica davant de les oficines del club.

Ja demà Denis Suárez serà presentat de forma oficial com a nou jugador del Barcelona. A les 11 del matí signarà el seu nou contracte a la platea de la primera grada del Camp Nou. Mitja hora després serà la presentació a la sala Ricard Maxenchs. I a les 13.00 la sessió fotogràfica en el terreny de joc, amb la presència del públic que desitgi anar-hi.

Després de militar al Barcelona B en la temporada 2013-14, el migcampista gallec torna al club amb 22 anys, després de créixer com a futbolista al Sevilla -un any- i un segon al Vila-real.

En el filial del Barcelona hi va disputar 36 partits, va marcar set gols i va repartir onze assistències que el van confirmar com una de les grans promeses del futbol espanyol, internacional en les categories inferiors de la selecció. La seva última campanya, en què ha destacat al Vila-real, el converteix en el primer fitxatge de l'equip de Luis Enrique.