El president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, va assenyalar que espera que els esportistes olímpics a Rio de Janeiro aconsegueixin "una xifra superior de medalles" a les que van sumar els representants espanyols als Jocs de Londres 2012.

"No cal mirar només les medalles, hi ha també una classificació per països que mesura tots els resultats i és que en realitat entre un quart i un tercer hi ha molt poca diferència", va destacar Cardenal

Pel que fa a la seguretat i al virus Zika, el president del CSD va dir que "no tenen més novetats que les que ja es coneixen". "Si sabem alguna cosa nova la traslladarem a tots els interessats, que en primer lloc seran els esportistes", va afegir.

Cardenal va comentar també l'eliminació d'Espanya de l'Eurocopa de França. "Hi ha molts jugadors que van renovant-se, però encara queden molts futbolistes que ens han fet campions d'Europa i del món i que estan encara en la plenitud futbolística".

Cardenal va concloure assegurant que "estic segur que molts dels jugadors que van jugar contra Itàlia seran en el proper mundial de Rússia".