La policia va realitzar una explosió controlada d'un cotxe als voltants de l'estadi de Saint Denis, a París, on França i Islàndia van disputar l'últim partit dels quarts de final de l'Eurocopa, tal com va informar el Daily Star i els vídeos dels periodistes, que no van trigar a circular per les xarxes socials.

Els serveis de seguretat francesos van acordonar la zona i van fer explotar un cotxe sospitós que estava mal estacionat a les rodalies de l'estadi on habitualment juga la selecció francesa.

La policia va tancar el perímetre on es va produir l'explosió i no va permetre apropar-se al lloc dels fets als aficionats d'ambdues seleccions, que van escoltar l'explosió després de ser avisats per les forces de seguretat franceses.

Això va provocar cert neguit entre tots els aficionats abans d'accedir a un estadi que es va reforçar més que mai després d'aquest incident. Els controls de seguretat van ser molt extensius per garantir la seguretat de tothom. Els records dels atemptats de París del novembre passat són molt presents en aquesta Eurocopa.