Mima Coulibaly no continuarà jugant a l'Spar Citylift Girona aquesta temporada. El club ha decidit fer efectiva una clàusula per la qual podia desvincular-se de la jugadora, entenent que sense jugar l'Eurolliga no es podia assumir el seu contracte. L'equip gironí disputarà aquesta temporada l'Eurocup, la segona competició continental. Amb la confirmació que Coulibaly no segueix, a la direcció esportiva li queden per fer un parell de fitxatges més (tots pivots) per donar l'equip per tancat.

De moment Eric Surís, el nou entrenador del conjunt gironí, té confirmades vuit jugadores: Jordana, Rosó Buch (Conquero), Ainhoa López (Sant Adrià), Helena Oma (Almeda), Iffy Ibekwe, Peters (Conquero), Silva (Zamora) i Spanou.

La pretemporada

A l'espera de concretar aquestes incorporacions pendents per donar per tancada la plantilla, l'Uni ha fixat el proper 1 de setembre com a data per iniciar els entrenaments de pretemporada. Eric Suris començarà a treballar amb les seves jugadores per preparar una exigent temporada amb la Lliga Femenina i l'Eurocup com a principals focus d'atenció. En el calendari d'amistosos de moment només hi ha fixat el duel contra l'Ekaterimburg, a Platja d'Aro, pel diumenge 18 de setembre. El club està pendent de saber la data de la Lliga Catalana i també de si haurà de disputar la Supercopa d'Espanya contra l'Avenida (fixada pel 24 de setembre) en cas que el Conquero (vigent campió de Copa) renunciï a la competició per la seva delicada situció econòmica.

En les properes setmanes el club també espera conèixer el calendari de competició i llançar la campanya d'abonats.