Vela

La Regata Duo Max arriba a Roses procedent de Marsella i Barcelona

La prova es destina a velers amb tripulació reduïda formada per dos tripulants

01.07.2016 | 10:53
El lliurament dels premis.

La X edició de la Regata DUO MAX va arribar la matinada de dijous, 30 de juny, a Roses, procedent de Barcelona. Organitzada pel Cercle Nautique et Touristique du Lacydon (Marsella), la prova es destina a velers amb tripulació reduïda formada per dos tripulants.

La primera etapa va partir de Marsella fins a Barcelona, la segona etapa va finalitzar dijous a Roses i la Roses portarà als participants des de Roses fins al seu port d'origen, el Vieux Port de Marseille.

La prova es caracteritza per la seva duresa, ja que travessa per dues vegades el golf de Lleó amb la seva climatologia característica. Hi participen 39 embarcacions, de les quals algunes han hagut d'abandonar la competició.

El vencedor de l'etapa Barcelona-Roses va ser el vaixell 'Janie Philip' de Laurent Campribi i Michel Cohen, que traspassà la línia d'arribada a les 23:01 hores. En un gran grup varen arribar la resta de participants, i el darrer vaixell en creuar la línia ho feia a quarts de tres de la matinada.

El primer classificat a la general, una vegada sumades les puntuacions de les dues etapes ja celebrades és el veler 'Broceliande' de Denis Bouand i Mickael Vincent.

L'acte del lliurament de premis ha tingut lloc a les instal·lacions del port esportiu de Roses. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Roses, Juan Manuel Fernández, i de Turisme, Félix Llorens, van lliurar els trofeus als patrons de les embarcacions esmentades.

Aquest migdia està previst per l'organització donar la sortida a la tercera etapa, partint de la badia de Roses, fins a Marsella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema