Expulsen un tècnic de tennis taula per animar un jugador en català

Segons ha denunciat el tècnic un àrbitre li va mostrar targeta groga per aquest motiu i li va demanar que fes servir l'espanyol per dirigir-se al seu jugador

01.07.2016 | 09:16

El tècnic del Tennis Taula Cassà Carles Font va ser expulsat el cap de setmana passat a Blanes, durant la celebració del Campionat d'Espanya benjamí, infantil i sub-23, perquè estava donant ànims a un dels seus jugadors en català. Segons ha denunciat ell mateix un àrbitre li va mostrar targeta groga per aquest motiu i li va demanar que fes servir l'espanyol per dirigir-se al seu jugador.

L'argument que va oferir el col·legiat va ser que en no entendre el català no sabia si estava donant-li ànims o, pel contrari, li donava ordres tècniques, circumstància que no permet el reglament. Font no va fer cas a la petició de l'àrbitre i va seguir parlant amb el seu jugador en català, fins que va acabar expulsat.

Carles Font ha lamentat que aquesta situació que va viure a Blanes li ha recordat que «el problema és que som catalans i no volen que parlem en la nostra llengua. A un tècnic xinès, rus o anglès ningú li diu res i en tots els campionats tothom parla en l'idioma que vol». Malgrat que fins i tot jugadors d'un altre club van intentar intercedir per Font, l'àrbitre no va rectificar i el va expulsar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema