El pilot de Porqueres, Xavi Pinsach, va aconseguir la tercera posició en una renyidíssima carrera el cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, en la tornada al Campionat d'Espanya de Velocitat, categoria SuperStock 600, amb l'equip que el va fer campió la temporada passada, ETG Racing - Escola Tècnica Girona. En la quarta prova del campionat, l'escuderia gironina va veure com en la categoria Moto 4, Marcos Ruda va aconseguir un meritori 5è lloc després d'un final molt emocionant amb el 3r i 4t classificat. En la mateixa categoria, l'eslovac Michal Búlik va acabar 13è.

En PreMoto 3, el francès Andy Verdoïa va assolir la 10a posició, mentre que en Francesc Pérez no va poder acabar la cursa per culpa d'una caiguda després d'un toc d'un altre pilot quan rodava dins del grup capdavanter. En Moto 3, Gino Navarro tampoc va acabar la cursa. Va començar-la en la 17a posició i va remontar fins a col·locar-se 6è fins que va caure.