En una jornada marcada novament per la pluja, el serbi Novak Djokovic va sumar la seva victòria número 30 consecutiva a un Grand Slam en imposar-se al francès Adrian Mannarino (6-4, 6-3 i 7-6) i s'acosta a les ratxes consecutives de l'australià Rod Laver i el nord-americà Donald Budge. Tots dos són els únics jugadors que van aconse?guir guanyar els quatre grans una mateixa temporada i van sumar en les seves carreres 37 victòries (Budge) i 31 (Laver).

L'altre protagonista de la jornada va ser el suís Roger Federer, que no va tenir compassió del britànic Marcus Willis, l'home que ha omplert portades aquesta setmana per la seva classificació i per arribar a la segona ronda tot i ser el 772 del món. Federer es va imposar per un clar 6-0, 6-3 i 6-4.

De la seva banda, l'espanyol Fernando Verdasco va qualificar d'«injusta» la seva eliminació a mans de l'australià Bernard Tomic en cinc sets, després que el seu partit de dimarts quedés ajornat perquè mentre ell seguia jugant la resta de partits que es disputaven en les pistes exteriors havien estat suspesos.