El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciarque avançarà les eleccions al 26 de juliol -estaven previstes per a la primavera que ve- i que desitja que el seu càrrec sigui retribuït. La Federació Catalana va celebrar ahir a Santa Margarida de Montbui la seva anual assemblea general, en la qual els gairebé 250 assembleistes que es van citar van votar el pressupost de 19 milions d'euros per a la temporada que ve, així com els comptes de l'anterior.

"Si continuo com a president ha de ser com a professional. No pot ser el que el 99% de la casa ho sigui, i el president no", va assenyalar el president Subies per reclamar un sou fix en el càrrec de pressent, si és reelegit. A més a més, el president de la Catalana va anunciar que la seva federació va cancel·lar tots els deutes el febrer passat i que ara "estem al dia".

"Sóc un home de (Ángel María) Villar", va defensat Subies davant els assemblearis, en argumentar que el president de la Federació Espanyola "sempre ha ajudat al futbol català".

Sobre el calendari electoral, va defensar que si les eleccions se celebressin en la data prevista, els comicis podrien pertorbar el dia a dia, i que per això s'avançaran al pròxim juliol, mes en el qual ha assegurat que no creu que tingui rival, "perquè no tinc constància que cap company tingui interès a anar a les eleccions". Així, les eleccions estan previstes per al 26 de juliol i el 12 serà la data màxima per presentar candidatura.