La Quarta Catalana va finalitzar ara fa quinze dies, i igual que Tercera Catalana tampoc s´ha quedat mancada de moviments a les banquetes a aquestes altures. De moment hi ha quatre llocs que ja tenen definida la sortida i l´entrada. El Llers, per exemple, serà entrenat la pròxima temporada per Àlex Ferrer, que prové del Sant Llorenç de la Muga. Ferrer té 30 anys, viu a Llers mateix i ja havia estat vinculat en el club groc-i-negre com a entrenador del futbol base i com a jugador.

La seva plaça a Sant Llorenç serà ocupada per un vell conegut per l´afició muguenca, Joan López. Després d´un impàs en el Vilafant Atlètic, el porter del Misterio de Vilabertran i extècnic de l´Espolla i Borrassà coincidirà en un equip on ja hi ha el seu fill, el porter Joan López.

Una plaça que també canviarà de mans és la del Navata. Marc Caritg va agafar l´equip fa dos anys a Tercera Catalana, i ­enguany ha estat a punt de retornar-lo a la categoria. Després d´una primera volta irregular, la segona ha estat per emmarcar, però se´ls ha fet curta. La vacant de l´ex del Llançà serà coberta per un home del mateix club, Pere Cantenys, director esportiu i fins ara tècnic de l´aleví A.

Àlex Ferrer ha agafat, en el Llers, la plaça de Vicens Chico, que també ha trobat un nou destí. Es tracta del Siurana, on tindrà retrobament familiar amb el seu fill, Pol Chico, i el seu gendre, Albert Heras. El nou tècnic del Siurana té passat a la Salle Figueres i a l´Estartit femení i és l´escollit després que Jordi Satué hagi tancat una etapa.