El Lleida haurà de remar a contracorrent per ser equip de Segona Divisió A, ja que ahir va caure derrotat al seu estadi davant el Sevilla Atlètic (0-1) i haurà de remuntar el proper cap de setmana al camp andalús. Els lleidatans van portar el pes del partit en tot moment, però un gol anotat per Diego González, al minut 27, va permetre als sevillans, amb una tàctica molt defensiva a la segona part, endur-se el primer assalt.

El Camp d'Esports va mostrar un ple fins la bandera, amb mosaic inclós per animar els seus jugadors, que van sortir disposats a superar la tercera i definitiva eliminatòria, camí cap a Segona A. Les millors ocasions van ser, en tot moment, per als lleidatans, esperonats pel seu públic, però qui va tenir més encert va ser el Sevilla Atlètic, que es va acabar enduent el partit i afrontarà amb avantatge el definitiu partit de tornada.

En l'altra final, el Cadis va acabar guanyant (1-0) l'Hèrcules, en un partit que no es va resoldre fins a cinc minuts del final, gràcies a un gol de Carlos Calvo de llançament de falta i, ja en el descompte, l'Hércules va enviar una pilota fregant pal de la porteria local. El duel va enfrontar diversos exjugadors del Girona. Pel bàndol gadità militen Migue (ahir titular), Despotovic (va sortir a la segona part) i Jandro (no convocat), mentre que l'Hèrcules va sortir d'inici al Carranza amb els gironins Vivi i Chechu.