La cursa de RAC1 va fer història ahir a Girona amb els 4.054 corredors inscrits a la segona edició de la prova, després de la que es va disputar l'any passat a Barcelona. Es tracta de la carrera més multitudinària que s'ha celebrat mai a la ciutat. A 2/4 de 10 del matí el Parc de la Devesa, punt de sortida i arribada, ja estava ple de gom a gom.

La música i els animadors van fer que, petits i grans es preparessin per córrer els 5 quilòmetres de recorregut pels carrers del Barri Vell de Girona. A les 10 en punt es va fer el tret de sortida. Els primers classificats de cada categoria, amb Roger Roca (15:51), Just Sociats (16:10) i Manuel Ceba (16:23), en la masculina, i Jes Bonet (19:21), Laurence Prigent (20:02) i Judit Pujol i Alba Batlle (20.13), en la femenina, van rebre els trofeus de la mà de les autoritats gironines i de RAC1, i dels patrocinadors.

La sortida es va fer al Parc de la Devesa, i d'allà va enfilar cap el Pont de la Barca, el Camí de la Font de l'Abat, l'avinguda de França, el Pont de Pedret, la Ronda de Pedret, el carrer Jaume Pons Martí, la plaça Sant Feliu, el carrer dels Calderers, Ballesteries, Cort Reial, Ciutadans, plaça del Vii Pont de Pedra. Després va continuar per Jaume I, l'avinguda Ramon Folch, la rotonda del Rellotge, el carrer Berenguer Carnicer, acabant de nou al Parc de la Devesa. Allà mateix hi havia la zona d'avituallament.