Després de quatre temporades defensant els colors blaugrana del Llagostera, dues a Segona Divisió B i dues més a la Liga Adelante, el migcampista de Salt Josep Maria "Pitu" Comadevall, posa punt i final a la seva etapa al club gironí.

El Llagostera va emetre un comunicat on assegurava que "s'ha facilitat la seva sortida", així com també que es guarden "una opció preferencial" en cas que el jugador torni a jugar a Catalunya. En aquest escrit, el club recorda moments inoblidables que ha brindat el jugador a la seva afició, com el magnífic gol des del mig del camp en el partit contra l'Avilés, lluitant per l'ascens a Segona Divisió A.

El seu destí és el Pune City, de la Superlliga de l'Índia, tal com havia avançat Diari de Girona. L'equip, de la ciutat de Pune, ha comptat aquesta temporada amb jugadors de primer nivell, tots ells ja en la recta final de les seves carreres futbolístiques, com l'ex jugador del sevilla Didier Zokora o el davanter romanès, ex de l'Inter de Milà entre d'altres, Adrian Mutu.

La Superlliga de l'Índia no para de créixer en l'aspecte econòmic i això crida l'atenció a futbolistes professionals d'altres lligues importants, com és el cas de la Segona Divisió Espanyola, d'on arribarà Pitu Comadevall.

Després de viure la cara més dolça del futbol, amb l'ascens del Llagostera al futbol professional i de veure també la cara més amarga, amb el descens d'aquest any, Pitu tanca una etapa inoblidable tant per ell com per a tots els aficionats llagosterencs.

Va arribar el 2012 procedent de l'Hospitalet i amb una llarga trajectòria a l'esquena que l'avalava. Va debutar fins i tot amb el primer equip del Barça, a les ordres del tècnic holandès Frank Rijkaard a San Mamés, i també va passar per equips com el Girona o el Las Palmas.

El mateix jugador, que ha estat molt important a les files del Llagostera, també es va voler acomiadar de tots els aficionats a través d'un escrit al seu perfil de Twitter. Pitu va voler agrair al club, a la directiva, als companys, als empleats, als aficionats i a les penyes del Llagostera, entre d'altres, el tracte que ha rebut al llarg d'aquests quatre anys. Tanca l'escrit assegurant que "el futbol dóna moltes voltes, qui sap si ens tornarem a trobar". Pitu marxa de Llagostera per la porta gran.