Amb 32 anys i amb més de 150 partits amb la samarreta del Llagostera, Pitu Comadevall no té clar continuar vestit de blaugrana la temporada vinent. Amb el descens a Segona B i, malgrat tenir contracte amb vigor amb el conjunt gironí, el saltenc es vol rumiar bé el seu futur. En àmbit col·lectiu la temporada no ha estat bona però, individualment, Pitu ha disputat 39 partits i ha estat indiscutible per a Oriol Alsina. Tanmateix, el seu futur al Llagostera és una incògnita. La culpa la té una temptadora oferta del Pune City de la lliga índia. L'exòtica proposta que li ha transmès el seu agent, l'exjugador del Girona Marc Bernaus, fa ballar el cap a Pitu conscient que pot estar al davant d'un dels seus últims grans contractes.

Pitu és un dels jugadors que no té clàusula de llibertat pel descens a Segona B. El migcampista format al Vilobí i al Barça no tindria cap mania per continuar a la categoria de bronze on ha jugat 7 temporades (Barça B, Gavà, Hospitalet, Badalona i Llagostera) però la possibilitat d'encetar una aventura en un altre país no li ?desagrada. En aquest sentit, el fet que la Superlliga índia es disputi entre octubre i desembre és un atractiu més per al saltenc que un cop acabada la Lliga podria tornar a Catalunya i seguir jugant en algun altre club.

Els últims anys i des de la reinstauració de la Lliga al país asiàtic el 2013 han estat molts els jugadors destacats que han tastat el futbol indi, temptats per les ofertes i pel fet de ser un campionat curt. També hi ha passat el gironí Arnal Llibert Conde o els exjugadors del Girona, Jofre Mateu i Bruno Herrero. El Pune City, l'equip que tempta Pitu, va comptar la temporada passada amb jugadors com Riga, Zokora o Mutu.

Tito se'n va

D'altra banda, el club va anunciar ahir que Tito Ortiz, de 31 anys, no continuarà la temporada vinent malgrat tenir contracte a Segona B. El colomenc s'afegeix així a Álex Ortiz, que també va rescindir fa uns dies. El futur de Tito, que va arribar a Llagostera el 2011, serà fora de l'estat, segurament en una lliga europea.