De la mà del Llagostera, Palamós haurà tingut l'oportunitat de tastar unes categories que feia una bona colla d'anys que no gaudia. L'aterratge dels blaugrana a Palamós la campanya 2014/15 representava que el Nou Estadi, després de 19 anys de no veure'n a causa del descens del degà a mitjan dècada dels 90, recuperés el futbol de Segona A. I ara, amb el descens, el municipi tindrà futbol de bronze, una segona B que el degà no ?trepitja des de fa dotze temporades.

L'aventura dels del Gironès a la categoria de plata del futbol espanyol ha durat dos anys. El descens dels blaugrana a la Segona B més la confirmació que els llagosterencs continuaran novament a Palamós fa que l'estadi palamosí revisqui uns partits que feia tretze temporades que no experimentaven. La darrera vegada que el recinte palamosí va acollir partits de la Segona B, va ser en l'exercici 2003-2004 i va ser una temporada per oblidar: els palamosins van quedar cuers a 24 punts de la permanència i els problemes estaven a l'ordre del dia. El club era dirigit per l'empresari de la construcció, Pere Luque, el secretari tècnic era Pep Mercader i qui va finalitzar a la banqueta tot i la crisi esportiva, econòmica i institucional, va ser Domènec Torrent, l'actual ajudant de Pep Guardiola a Munich i a partir de l'estiu al City.

Per tant, 12 anys després i via Llagostera, el poble baixempordanès tornarà a tenir futbol de Segona B. Segons el president del Palamós, Joan Pau Pérez, davant el nou escenari "ara hi ha dues vessants, la turística, que és beneficiosa pel poble, i l'esportiva, que òbviament no aportarà l'afluència de públic que arrossegava la Segona A". Tot i això, el màxim mandatari palamosí celebra que per tercera temporada el Llagostera es quedi a Palamós. Segons ell "és fantàstic i a partir d'aquí pensarem com col·laborar més estretament totes dues parts". Del frustat intent de fusió, Joan Pau Pérez considera que "encara avui dia crec que una fusió com volíem fer és positiva si vols créixer, sinó, mireu l'acord d'afiliació que es planteja entre el Girona i el Peralada".

El Llagostera ha presentat aquesta setmana els preus dels nous abonaments. Hi ha una rebaixa, tenint en compte el descens. Sota el lema "No farem un pas enrere" els preus van entre els 50 i els 160 euros (de 0 a 16 anys), els 80 i 180 (de 17 a 22) i dels 95 a 250 (de 23 a 64), en funció de la ubicació. Hi ha descomptes per als més grans de 65 anys i per 1.000 euros es poden aconseguir cinc tribunes.