Fins a l´última jornada de lliga no es va decidir la segona plaça d´ascens directe a Tercera Catalana, que va a mans d´un Sant Miquel de Fluvià després del darrer triomf (0-3) al camp del Vilafant, el diumenge passat. Els nois de Narcís Barquero necessitaven la victòria per no haver d´estar pendent del Lladó, que es trobava dos punts per sota i amb l´average guanyat. A l´hora de la veritat, el Sant Miquel va anar per feina -guanyava 0-2 al minut 13- i va deixar anecdòtica la victòria del Lladó davant el Vilajuïga (4-0).

Els fluvianencs recuperen la Tercera Catalana dos anys després amb un equip que ha estat capaç de tombar el campió, l´Empuriabrava-Castelló, tant a l´anada (1-0) com a la tornada (1-2).

L´equip de Barquero va anar a l´alça amb els gols de Teta i de l´exllersenc Maicol, que s´ha perdut els últims mesos per una lesió al genoll. El davanter veneçolà va reaparèixer en els darrers minuts a Vilafant i la seva absència ha estat suplerta pels gols balsàmics del gallec Marcos Solla i de Yannick Cantero. Tot i patir la marxa de Richard Ruiz al Ripoll, els fluvianencs van moure fitxa amb l´arribada de Jaime Muñoz i Ian Soto (Marca de l´Ham).