La Jonquera és l’últim equip que arriba a la Tercera Divisió 2016/17 i haurà de remar a contrarellotge per confeccionar la plantilla. Mentre equips de la demarcació com el Figueres i el Palamós tenen els deures quasi fets, la Jonquera, que té 12 jugadors amb experiència a Tercera Divisió, haurà de meditar els pròxims dies quin grup fa.

El que sembla clar és que els fronterers pescaran a Peralada, que es troba en ple procés d’afiliació amb el Girona i que a dia d’avui només té dos renovats i tretze baixes. En el Peralada hi ha jugadors amb passat a la Jonquera com el central Sergi Murga o l’extrem Òscar Molina que, pel seu rendiment i coneixement del club, serien interessants per a reforçar l’equip d’Axel Vizuete, que està renovat.

La primera baixa és de l’Albert Bassols, a més d'Amós Gaska, que torna a Palamós després d'una cessió, mentre el club també ha d’estudiar casos com el d’Henry Gilham, cedit pel Figueres, el qual no reclamarà, o el de Jordi Alforcea, que medita si retirar-se o seguir.