Bordils i Sant Esteve Sesrovires jugaran la final de la Copa Catalana d'handbol. El Bordils va superar el Sant Vicenç en la seva semifinal (32-25), jugada a Vilanova i la Geltrú, mentre que el Sarrià va caure (28-27) davant el Sant Esteve i es va quedar a les portes de la final, que hauria servit per tornar a veure un dels derbis més atractius de l'handbol gironí.

El Bordils va ser el primer en jugar, davant un Sant Vicenç molt motivat que li va posar les coses molt difícils. Als de Pau Campos els va costar molt entrar en un partit en què els rivals, molt forts, van imprimir un ritme dur a nivell físic, convertint-se en un contrincant incòmode que no deixava jugar a un Bordils bastant més relaxat. Després d'una primera part en què els de Campos van anar per darrere en el marcador en tot moment, a la represa van començar a posar distàncies amb jugades ràpides i una actuació destacable de Jordi González a la porteria. L'avantatge aconseguit ja no el perdrien i, al final del partit, van deixar el marcador en un clar 32-25, tot i que el resultat és massa ampli pel que realment es va acabar veient sobre la pista.

De la seva banda, el Sarrià va veure com s'esvaïa la possibilitat de disputar el derbi gironí. Els de Pasqui van patir durant tot el partit per doblegar el Sant Esteve, equip de la seva mateixa categoria i que sempre ha estat incòmode per als sarrianencs. Al final, després d'un partit molt igualat, van ser els del Baix Llobregat els que van aconseguir adjudicar-se el partit per només un gol de diferència (27-28) i classificar-se per jugar davant el Bordils.

La final es jugarà aquesta tarda (18.15) al Pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga. A més, tant Bordils com Sant Esteve participaran a la Supercopa Catalana.