El Club de Futbol Peralada i el Girona Futbol Club tenen l'acord de col·laboració encarrilat, amb la previsió d'anunciar-ho els pròxims dies. L'afiliació entre ambdós clubs és una opció que està sobre la taula i la intenció del club de Montilivi és potenciar el Peralada per convertir-lo en un equip punter de Tercera Divisió. En cas que l'afiliació fos una realitat, el que és clar és que el Peralada mantindria la identitat, tal com passa amb club com el Nàstic de Tarragona i la Pobla de Mafumet.

Amb el filial del Girona pendent de si se salva a Primera Catalana o baixa a Segona Catalana pels descensos no compensats, el club gironí vol foguejar una quinzena de joves jugadors interessants a Tercera Divisió perquè, qui sap si en un futur pròxim, saltin al primer equip.

Després de la decepció del filial, el que és clar és que el Girona, lluitant actualment per pujar a Primera Divisió, aspira a tenir un Peralada a l'alça i un dels primers passos seria canviar els horaris dels entrenaments. Dels habituals de nit que tenen lloc entre els equips de Tercera Divisió, s'està estudiant l'opció de passar-los a primera hora de la tarda, quatre cops a la setmana i que es dividirien entre els camps del Peralada i del Girona.

Les marxes a última hora dels peraladencs Guillem Cornellà i Sergi Murga, peces claus que ja havien signat la renovació, han fet saltar les alarmes en el conjunt d'Arnau Sala i Xavi Punsí. Cornellà, baixa finalment per motius personals i que apunta al Palamós, i Murga, per incompatibilitat amb la feina, deixen un Peralada que a dia d'avui només té lligada la continuïtat de Botxi i Zou Moustakim.

A l'expectativa del seu futur, a l'espera de què es desencalli finalment l'acord amb el Girona, es troben Sergi Garcia, Joan Ureña, Albert Moñino, Jaume Duran, Oscar Molina, Xavi Ferrón i Joan Pons. En el mateix cas hi ha Pau Ribas, defensa de l'Escala que tenia encarrilada l'arribada al Peralada des de fa dies.

Per contra, ja són baixes confirmades Marc Mas, Lluc Banús i Kike Sánchez (Olot), Mate i Ivan Fernández (Manlleu), Borja Garcia, Argi i Dani Lobato.