El Club Triatló Roses va obtenir set medalles, el cap de setmana anterior, en el Campionat Nacional de Natació Escolar de Catalunya que es va celebrar a la piscina Doctor Robert d’El Vendrell. A aigües tarragonines s’hi van presentar al voltant de 300 nedadors i el paper més destacat dels rosincs se’l va endur l’aleví Zakaria Aatani, que es va proclamar campió de Catalunya en els 50 m. crol i sotscampió en els 50 m. esquena.

El medaller del Triatló Roses el van completar l’infantil Àlex Tena -sotscampió en els 100 papallona i 100 esquena-, l’infantil Joel Gálvez -tercer en els 100 esquena-, el cadet Aleix Soler -tercer en els 100 braça- i la benjamina Júlia Ruiz -tercera en els 25 esquena.

El tècnic del club, Iván Martín, considera que ha estat “un final de temporada espectacular per als nostres nedadors, que estan mostrant un nivell de competició molt alt”.

El Club Nàutic Port de la Selva també és present a El Vendrell

En el Campionat de Catalunya de natació escolar, també hi va prendre part el nedador del Club Nàutic Port de la Selva, Agustí Planas, que va obtenir el sisè lloc en braça i el vuitè en esquena.