Tot es decidirà al Joan Baptista Milà. El primer assalt de la lluita per l'ascens a Tercera Divisió entre la Jonquera i el Santboià va acabar amb un empat a zero que no acaba de ser un mal resultat per als homes d'Àxel Vizuete, tot i que, des del primer moment van anar a buscar el partit i, en ocasions la manca de punteria, i en d'altres l'encert de Rafa Leva, va impedir que el marcador es mogués a favor dels fronterers, davant un equip que no va donar mostres de la superioritat que, sobre el paper, se li suposava.

El partit va començar amb domni altern, sense que cap dels dos conjunts acabés d'agafar el control del joc en els primers compassos, però qui primer va avisar va ser La Jonquera, ja des d'inici, però sense la corresponent sort de cara a porteria. Els visitants es veien, però, millor posicionats en els primers compassos, tot i que no passaven de la línia de tres quarts de camp i no inquietaven la porteria defensada per Toni Montero.

Amb el pas dels minuts, La Jonquera va anar madurant el seu joc, tranquil·litzant-lo i jugant la pilota amb més criteri. Fruit d'això el partit es va anar estabilitzant cap al final de la primera part, amb alguna jugada de perill aïllada, com una rematada de Pol Compte, al minut 40, que Rafa Leva va saber aturar bé.

A la represa, els dos conjunts sabien que, el més important, era no rebre gols i intentaven retenir la pilota, sense intentar internades perilloses a no ser que hi veiessin garanties d'èxit.

Amb tot, hi va haver més ocasions clares en aquesta segona meitat que en el primer temps. Els primers a avisar van ser els visitants, Aaron Bueno va treure's una bona centrada des de la banda esquerra, al minut 55, aprofitada per Bravo per rematar a boca de canó, però Toni Montero va refusar al lateral i Alforcea va evitar la rematada de Josele. Va ser l'avís més perillós dels visitants. La rèplica va arribar cinc minuts més tard, quan Vergara va agafar una pilota al mig del camp i va conduir-la fins a la frontal, per enviar-la a la dreta cap a Pol Compte que, sense angle, va veure com el porter li desviava, amb la punta dels dits, la pilota a córner. Els fronterers van disposar de més ocasions, cap de tan clara, però van veure com, al final, el marcador ja no es tornava a moure, deixant-ho tot per resoldre de cara a la tornada, que es jugarà diumenge, dia 12, a les sis de la tarda a Sant Boi de Llobregat.