El pilot del Mundial de motociclisme Luis Salom ha mort aquest divendres a la tarda després de patir un greu accident en el circuit de Montmeló mentre corria en la segona sessió d'entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de Catalunya. El mallorquí, de 24 anys, ha caigut a la revolt 12 del circuit i ha mort després de ser traslladat a l'Hospital General de Barcelona.

Salom, company d'equip del rosinc i palauenc Maverick Viñales el 2014 en el Páginas Amarillas HP 40, estava competint aquesta temporada en el Mundial de Moto2, la mateixa categoria on ha pujat el llançanenc Isaac Viñales enguany.

Segons el comunicat fet públic pel Circuit de Barcelona-Catalunya, "s'ha hagut de mostrar la bandera vermella després que el pilot espanyol patís una caiguda al revolt 12. Dos vehicles mèdics i dues ambulàncies hi han acudit immediatament per tractar el pilot de 24 anys i també s'ha desplegat un helicòpter mèdic per oferir assistència. A causa de la gravetat del seu estat, s'ha pres la decisió de traslladar Salom per carretera fins a l'Hospital General de Catalunya. En arribar, s'ha sotmès a una operació, però malgrat que l'equip de traumatologia hi ha dedicat els seus millors esforços, el pilot ha mort a les 16.55 h, hora local.La FIM, Dorna, l'IRTA i l'RFME i el Circuit de Barcelona-Catalunya volen expressar el seu condol a la família, els amics i l'equip de Salom".