Palau II s'adaptarà a l'OK Lliga

Instal·laran un túnel d'accés als vestidors, proteccions de metacrilat a les banquetes i estudien ampliar l'aforament

03.06.2016 | 06:30
Un aspecte de la grada de Palau II en un partit d´aquesta temporada.

Aquest diumenge es tancaran els actes de commemoració del 75è aniversari del Girona CH. La directiva ha preparat un intens cap de setmana que inclourà un torneig i un dinar amb tots els socis, jugadors, familiars i simpatitzants que des de 1940 han estat vinculats amb l'entitat. Els partits comencen aquest vespre i acaben diumenge al matí abans de l'àpat de cloenda que es farà a la pista petita de Palau II. El Girona CH es va crear el 17 d'octubre de 1940 i ha pogut celebrar el 75è aniversari pujant a l'OK Lliga.


Tècnics de l'Ajuntament de Girona ja han començat a estudiar quines possibles millores es desenvolupen aquest estiu al pavelló de Palau II per tal que la instal·lació respongui a les necessitats que requereix l'OK Lliga. L'ascens del Citylift a la màxima categoria estatal d'hoquei patins obliga a instal·lar un túnel d'accés als vestidors i proteccions de metacrilat a les banquetes. Els pavellons no tenen aforament mínim i, per tant, amb les 170 localitats amb seient que ofereix el pavelló ja es podria fer front a la temporada vinent. Tot i això també s'estudia l'opció d'ampliar la capacitat fent una filera més de localitats en la grada actual i col·locant-ne una de retràctil darrere d'una de les porteries. Tot plegat permetria arribar al mig miler d'espectadors asseguts, una capacitat que des del club consideren òptima per a l'any del debut a la màxima divisió.
Aquest any a Primera Nacional el Citylift Girona ha tingut un notable seguiment per part dels aficionats. Palau II normalment s'ha omplert amb entrades d'entre 200 i 300 espectadors. El club espera que la possibilitat de veure a Girona hoquei d'elit revifi encara més el seguiment d'aquest esport a la ciutat, i més tenint en compte que a la capital no es veien partits de l'OK Lliga des que el 2012 el GEiEG va decidir cedir la seva plaça a l'Alcoi. Un altre demanda que té el Girona CH és la necessitat d'ampliar els vestidors de Palau II per poder donar cabuda a tots els equips de base que s'entrenen i juguen en aquesta instal·lació.
En àmbitl esportiu el tècnic Ramon Benito ja planifica la plantilla de la propera temporada que, d'entrada, sortirà amb l'objectiu de mantenir la categoria. Ja s'han renovat Llaverola, Pelicano, Garcia, Hernández i Canet i per a la setmana vinent s'esperen dos fitxatges.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema