El torneig de futbol base MICFootball7 celebrarà aquest any la 14a edició, del 3 al 5 de juny a Andorra. La competició consta de quatre categories: alevins de primer any, benjamins de primer i segon any i pre-benjamins, que sumen un total de 100 equips, 16 més que en l´edició anterior. De les comarques gironines n´hi participaran una dotzena: dos de l´EMF Castell-Platja d´Aro, un del CEE Montessori Palau, un de la FE Figueres, un de l´Atlètic Bisbalenc, dos del Palamós, un de l´Escola Futbol Ripollès AE, un de la UD Cassà, i tres de l´EF Gironès Sàbat.

Dels 100 equips, el grup més important serà en la categoria de benjamí de segon any, amb 32. La resta es repartiran per a les categories aleví de primer any, amb 24 conjunts; benjamí de primer any, amb 20 equips; i prebenjamí, amb 24. Els equips participants són de Catalunya, Aragó, Andorra, la Comunitat Valenciana i Denver (EUA) i entre els més destacats hi ha el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Valencia CF, el Villarreal CF, el Levante UD i el Barcelona Elite (Denver, EUA).

En els dos dies de competició, hi haurà més de 2.000 jugadors (900 més que en l´edició anterior), que generaran més de 5.000 pensions completes a 7 hotels diferents. A l´organització del torneig hi participen 80 persones, sota la direcció de Juanjo Rovira, director també del torneig MIC - Mediterranean International Cup, la Premier Cup, la Danone Nations Cup i el Nike Camp Open Camp, que també se celebrarà a Andorra del 3 al 16 de juliol. Els partits es jugaran en cinc instal·lacions: l´Estadi Nacional; Prada de Moles, a Encamp; el camp d´esports d´Ordino; els nous camps de la Borda Mateu, de la Federació Andorrana de Futbol; i Prat del Roure, a Escaldes-Engordany.

El torneig s´iniciarà el dissabte 4 de juny al matí amb la fase de classificació. El diumenge 5 es disputaran les finals de les diferents categories, a partir de les 6 de la tarda a l´Estadi Nacional (Andorra la Vella). Les finals de la fase de consolació es faran a la zona esportiva de Prada de Moles, a Encamp.

En l´edició de l´any passat, el FC Barcelona va fer triplet. El benjamí A blaugrana va superar el Vic Riuprimer REFO per 3-0, el benjamí B va derrotar el RCD Espanyol per 3-0 i el prebenjamí es va imposar al Club Gimnàstic de Manresa a la tanda de penals després d´empatar 2-2.