Espanya s'enfronta aquesta tarda a la Corea del Sud d'Uli Stielike a Salzburg, en un amistós, el penúltim abans de l'Eurocopa, que calibrarà l'estat de forma dels jugadors que es van incorporar més tard a la concentració per la seva participació en les finals de Copa, entre ells, els del Barça. La lesió del lateral dret del Reial Madrid Dani Carvajal ha obert les portes de la Roja a Hèctor Bellarín (Arsenal) que avui es perfila titular. El partit es podrà seguir en directe per Cuatro a 2/4 de 5 de la tarda.

Però la notícia d'ahir, més que la prèvia de l'amistós d'avui, va ser l'anunci dels jugadors que queden descartats de la llista definitiva per a l'Eurocopa: són Isco Alarcón (Reial Madrid) i Saúl -íguez (Atlètic). Del Bosque va assegurar que havia mirat d'«equilibrar la plantilla» i que havia escollit a dos jugadors per cada posició, a excepció de la porteria. Els 23 escollits són aquests:

Porters: Casillas, De Gea i Rico; Defenses: Sergio Ramos, Héctor Bellarín, Piqué, Jordi Alba, Bartra, Azpilicueta i Juanfran; Migcampistes: Mikel San José, Bruno Soriano, Sergio Busquets, Iniesta , Koke, Thiago Alcántara, Cesc i David Silva; Davanters: Pedro Rodríguez, Aritz Aduriz, Nolito, Álvaro Morata i Lucas Vázquez;