El pilot gironí Maverick Viñales (Suzuki GSX-RR) ha assegurat avui que l'objectiu en la carrera del Gran Premi de Catalunya, que es disputarà diumenge que ve 5 de juny al circuit de Barcelona-Catalunya, és «lluitar pel podi». En la presentació de la setena cita del Mundial de MotoGP, el pilot empordanés ha assenyalat que les característiques del traçat de Montmeló són ideals perquè les Suzuki puguin aconseguir un bon resultat.

«Podem lluitar pel podi. A Mugello em vaig sentir molt fort. El Circuit de Catalunya realment és molt bo per a la nostra moto i ara em sento bé. Vam fer un test a València fa uns dies i em vaig sentir molt ràpid, i realment estic molt motivat per a aquest Gran Premi», ha relatat. L'optimisme de Viñales es fonamenta també pel bon paper que les Suzuki van realitzar l'any passat en el traçat català, on en la tanda de qualificació van ocupar les dues primeres posicions de la graella.

El Circuit de Barcelona-Catalunya preveu una assistència superior als 97.000 espectadors en la carrera d'aquest cap de setmana, i sobrepassar, així, el registre aconseguit l'any passat. Així ho ha expressat avui el president del Circuit, Vicenç Aguilera, en la presentació de la setena cita del Mundial de motociclisme.