El Club de Futbol Sala Esplais ha debutat, aquest dimarts al matí, amb bon peu a la Champions League Futsal després de golejar 7-1 el Tomdhin Lod d'Israel en el primer partit de la fase grups. Els gols pels homes de Carlos Ruiz, flamants campions de la Lliga Nacional Catalana, han estat obra d'Isaac Moreno -2-, Faisal Raiss, Oskitar, Javi, Juan Clemente i Andrés.

La Champions se celebra durant tota aquesta setmana a Lloret de Mar i l'Esplais, que hi pren part per tercer any seguit, ha arribat com a màxim als quarts de final, ara fa dos anys en el mateix escenari. El curs passat, a Valtice (República Txeca), no va passar de la fase de grups.

Després de superar el rival d'Israel, aquest dimecres (15 h) l'Esplais s'enfronta al Chemcomex txec, amb qui fa dos anys va empatar-hi 2-2. En cas d'anar passant rondes -l'accés als quarts de final està pràcticament segellat- els castellonins disputarien la final aquest dissabte dia 14 a les 12 del migdia.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.