L’Empuriabrava-Castelló va arrodonir diumenge l’ascens a Tercera Catalana aconseguit feia una setmana amb el títol de campió del grup 30 de Quarta a tres jornades per acabar. Els nois d’Albert Albert en feien prou amb un punt en tres partits i a la primera oportunitat van segellar-ho amb un triomf al camp del Sant Llorenç de la Muga (1-3). El dia en què es proclamava campió i obtenia el bitllet per disputar la Copa Catalunya amateur, es va assabentar que no hi haurà derbi de la vila l’any que ve, pel descens de l’Esplais a Quarta.

Ara sí que l’emoció del grup, se centrarà en qui acompanya l’Empuriabrava-Castelló a Tercera. Qui ho segueix tenint millor és el Sant Miquel, amb dos punts de coixí respecte al Lladó i tres amb el Portbou. Els fronterers van apartar el Navata de la lluita per l’ascens gràcies a dos penals (2-1), però per pujar necessiten que fluvianencs i lladonencs ensopeguin i desfer-se, pel camí, del campió. Mentrestant, els de Narcís Barquero depenen d’ells mateixos i els seus dos últims rivals són de la part baixa: el Camallera i el Vilafant. Per la seva part, el conjunt de Quique Beltrán segueix en alerta, a dos punts del Sant Miquel i amb l’average a favor abans d’enfrontar-se a dos rivals que tampoc tenen res en joc, el Siurana i el Vilajuïga.

Primera ocasió per al Sant Miquel

Els fluvianencs podrien celebrar l’ascens aquest diumenge si es produeix una carambola: triomf contra el Camallera i que Lladó ni Portbou guanyin amb el Siurana i Empuriabrava-Castelló.