El Reial Madrid va viure ahir una intensa jornada de celebracions que va incloure una visita a l'ajuntament, on van ser rebuts per l'alcaldessa Manuela Carmena, una altra a la seu de la Comunitat de Madrid, en què van estar amb Cristina Cifuentes, i va acabar amb una festa al Santiago Bernabéu. A l'Ajuntament, els jugadors van sortir al balcó per saludar i brindar el títol als milers d'aficionats que es van acostar a la plaça de Cibeles. L'acte a la seu de la Comunitat va començar amb un minut de silenci per l'últim atemptat terrorista patit per una penya de seguidors madridistes a l'Iraq. A continuació, Sergio Ramos va lliurar una samarreta amb el número un a Cristina Cifuentes i la presidenta es va treure la seva jaqueta groga per posar.

L'última parada del Reial Madrid va ser l'estadi Santiago Bernabéu, que va lluir una de les seves millors gales amb un ple que va posar el punt i final a les celebracions. Un per un, els jugadors van anar apareixent a través d'una pantalla d'aigües. Els més aclamats van ser Cristiano Ronaldo, que va ser presentat pel locutor com "el millor jugador del món", i Sergio Ramos, que va sortir l'últim a la gespa amb la seva inseparable Copa d'Europa. Zidane va aprofitar l'ocasió per agafar el micròfon. "Estem orgullosos de vosaltres. Heu estat molt bé i hem portat per tot el madridisme la Copa d'Europa. Hala Madrid!".

Durant la celebració al Santiago Bernabéu de l'onzena Copa d'Europa aconseguida pel Reial Madrid després de vèncer l'Atlètic, Cristiano va ser un dels jugadors més aclamats per l'afició madridista. "Moltes gràcies per creure en nosaltres perquè sense el vostre suport seria impossible. Per a mi és un orgull vestir aquesta samarreta blanca, que em queda de puta mare. Aquí sóc molt feliç", va manifestar Cristiano. Aquest va ser el moment just en què per la megafonia de l'estadi va començar a sonar el 'We are the Champions' de Queen i els focs artificials van provocar que el Santiago Bernabéu es convertís en un espectacle de llum i color que va il·luminar el cel madrileny.