El gironí Pau López podria debutar aquesta tarda amb la selecció espanyola de futbol en l'amistós que el conjunt de Vicente del Bosque disputa davant el combinat de Bòsnia-Hercegovina. López, convocat amb Espanya a l'espera que arribin els porters que han d'anar a l'Eurocopa, s'asseurà d'inici a la banqueta, però podria entrar com a suplent de Sergio Asenjo a la segona part, com sol ser habitual en els partits de preparació.

De fet, aquesta prova serà poc indicativa de cara a la cita de França, ja que el gruix de futbolistes que aniran a l'Europeu encara no s'han concentrat amb la Selecció, ja que encara no han acabat les competicions en què participen. De tota manera, el seleccionador es pren aquesta cita com una bona oportunitat perquè els pocs fixos comencin a agafar ritme de competició i, a més, per premiar jugadors que, si bé estan lluny d'anar convocats amb l'absoluta, han fet una bona campanya domèstica, com és el cas de Pau López.

De la seva banda, la selecció de Bòsnia també es trobarà coixa de figures, ja que molts dels seus jugadors més experimentats no han pogut entrar a la convocatòria per motius físics.