Zero a un i cap a casa. L'ofici del Lloret va valer per sobre de l'ambició del Girona B i un solitari gol de Pol Ros al minut 5 va valer perquè els d'Edu Urdiales aconseguissin la permanència a Primera Catalana. En una jornada que ambdós conjunts havien marcat al calendari, van ser els de La Selva els qui van aconseguir endur-se el gat a l'aigua, condemnant el filial gironí a estar pendent de les dues rondes de promoció d'ascens que resten al Gavà per intentar mantenir-se a la categoria, evitant els descensos compensats.

El partit va començar amb nervis i una falta a uns 25 metres de la porteria de Quinti va ser sacada en curt per Riki cap a Pol Ros, més a prop de l'àrea, que va treure's un fort xut que va sorprendre el porter gironí. Era el partit que buscava el tècnic del Lloret, Edu Urdiales, tot i que "no esperava que el gol arribés tan aviat" qui va destacar que "estàvem molt mentalitzats que havíem d'estar junts i treballar com una pinya, només així podríem tirar el partit endavant".

I amb el gol a favor, el Lloret va donar la iniciativa al Girona, equip que no acabava de trobar el sistema ideal per tal de trencar la veterana i ordenada defensa lloretenca. En paraules del tècnic del Girona B, Javi García, "el Lloret ha sabut tancar molt bé els espais i nosaltres no hem sabut aprofitar l'única que hem tingut", referint-se al fet que Xavi Aparicio va aconseguir treure, pràcticament sobre la línia de gol, un rematada de còrner dels gironins a deu minuts del final i que hauria pogut canviar el signe del partit.

Poca història més va tenir un partit que, ben aviat es va posar favorable als interessos del Lloret i que, gràcies a l'ofici dels homes d'Edu Urdiales, van saber mantenir el resultat fins al xiulet final. Matinal de molts nervis que va acabar amb uns jugadors plorant per no haver pogut tancar sobre el terreny de joc la permanència a la categoria i uns altres que, quan van saber que el Mataró no havia pogut passar de l'empat al camp de l'Horta, van celebrar-ho mantejant el porter, un dels artífexs d'aquesta fita. Ara al Girona B li toca esperar per veure si acompanyarà l'Escala i l'Abadessenc a Segona.